Jag lever min dröm.

Hej, jag har ett sånt otroligt bra tips till dig. 

Alla vill ju leva sina drömmar. Och detta är något som jag pratar om ofta, inte minst i @mittilivetpodden tillsammans med min poddpartner Malin. Och den responsen som vi fått från lyssnare och via diskussioner på instagram gällande drömmar är SÅ fantastiska och otroligt ofta handlar det om jobb. Mycket annat också såklart, och det är ju det som är så himla fint med drömmar, att dom är personliga.

Min dröm var och är fortfarande att starta och driva mitt egna företag. Jag jobbar med mitt konsultuppdrag inom media och jag driver mina egna sociala kanaler. Det ena 100% seriöst och det andra mer för skoj, en perfekt mix för mig. Jag får så otroligt många fantastiska frågor om just sociala medier som är min liksom ”nöjesdel” i mitt företag. Frågor som hur marknadsför jag mitt företag på sociala medier? Hur når jag fler kunder? Hur får jag samarbeten? Hur ökar jag trafiken på mitt instagram osv. 

Och det är just här som Social Media Academy kommer in. 

Detta inlägg är (som du vet om du kom hit via mitt instagram) ett samarbete som jag har tillsammans med Social Media Academy och @alexandrabylund (följ henne på instagram för massor av grymma gratistips med just marknadsföring av dig själv och/eller ditt företag) Faktum är detta: jag hittade Alexandra på sociala medier av just denna anledning, jag googlade och sökte svar, och där, ta-daaa dök Alexandra och Social Media Academy upp! Social Media Academy har en utbildning om just detta, och den mina vänner kan jag varmt tipsa er om att gå. Men först:

Dom har ett gratis webinarium, dvs seminarium som du kan delta i hemifrån sittandes och ätandes choklad i morgonrocken om du så önskar. Utbildningen är helt gratis, är 45 minuter lång och du kommer få lära dig ”10 saker du behöver ha koll på som Social media manager” OCH information om utbildningen som du kan om du önskar utbilda dig inom detta, kan signa upp dig på sista kvarten. 45 minuter du aldrig kommer ångra att du gav dig själv om du är in to this, jag svär på heder & samvete och min halvrakade katt Pepsis liv!

Utbildningen passar för dig som: 

  • ●  vill jobba som social media manager 
  • ●  vill bli duktigare på sociala medier av en eller annan anledning 
  • ●  vill jobba med sociala medier på ett företag eller en byrå 
  • ●  är egenföretagare och som vill bli bra på företagets sociala medier 

Dom har tre kurstider nästa vecka, missa inte dem! Jag personligen ska försöka vara med på den som är på torsdag! Kika in och anmäl dig till webinariet här!

Och som en treat från Alexandra så får alla dom som väljer att signa upp sig på utbildningen och använder koden JESSICA så får ni en personlig konsultation och utvärdering av ert privata instagram eller företagets instagram som ni önskar trycka extra fart i.

Jag önskar att fler vågar följa sina drömmar, oavsett vilka drömmar det är.

Lycka till. Kramar Jessica

What she said…
Inlägg skapade 1034

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka upp