Rea på rean!

Heads up. I dag börjar rean hos Kids Brandstore som jag och barnen fått det roliga uppdraget att samarbeta med. Dom rear ut mellan 20-50% på hela deras sortiment.

Kids Brandstore fyller alltså nio år och firar det med att ha den här rean mellan 24e-27e september (hey löning, dom är inte dumma dom, och älskvärt för mig som normalt inte spenderar alla mina pengar på märkeskläder till killarna) Med rabatten LASSES9 får ni 5% extra på redan nedsatta varor.

Jag beställde i tisdags och får bla hem detta idag.

Ah juste, den röda Levis hoodien beställde jag i största storleken, alltså 176, så den…ta-daaa passar mig. Inte som oftast jag kan shoppa loss på en Levishoodie till mig själv för en fyrhunka. Ett geni är vad jag är! Och ännu mer genialiskt: Sen kan Oscar ärva den av mig istället för tvärtom att Dogge får ärva allt Oscars gamla vilket naturligtvis betyder att Dogge får ärva den till slut ändå:) Det stavas Win-Win-Win!

Jag och Oscar tillsammans med ett gäng andra sköna mammor var med på en plåtning för Kids Brandstore lansering av deras Crest Hoddie från Gant. Kanske det mjukaste jag känt, hoddien alltså, och platsen vi plåtades på kanske var den vackraste i Sverige. Ruin retreat i Nacka. Kan hyras för nätta 20 lax per natt, drabbar ingen fattig och jag personligen skulle nästan kunnat ta pengarna från husförsäljningen och hostat in dem där och lekt familj där något år innan jag med största sannolikhet hade ångrat mitt beslut. Kolla!

Vill du ha 5% extra på rean så kika in på kidsbrandstore.se och lägg till koden LASSES9 vid utcheckning. Absolut värt att kolla in deras kläder! Känslan att tex vara färdig med julklapparna redan i september är ju som en himmelsk dröm.

Nu kör vi, magiska torsdag?

Inlägg skapade 1034

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka upp