Lägenhet och husvisning

1a december är datumet som vi måste lämna huset, eller kanske dagen innan för att inte behöva krocka med dom nya ägarna i dörren. Vi har mao ganska så exakt 76 dagar kvar innan vi behöver fly fältet….dvs vårt hus.

Vi har kommit fram till följande gällande vårt liv. Huruvida vi ska flytta tillbaka till Spanien eller om vi ska stanna kvar i Sverige. Här kommer den, snabbversionen:

1: I mars 2020, dvs i år, innan Covid-19 satte oss i karantän i Spanien i ungefär ganska exakt 63 dagar, så var planen att flytta från Spanien och köra Sverige igen. Men i denna inlåsthet, där man tvingas vara tillsammans med familjen innanför fyra väggar i en lägenhet, där den enda friheten var promenaderna till sopstationen eller till affären, så kom vi fram till att vi älskar att vara i Spanien och att det är där vi vill spendera våra närmaste år.

2: Coviden kom. I och med det kom alla regler i Spanien. Vi kände spontant att sätta våra barn i internationell skola där man enbart talar Engelska och Spanska inte kändes bra i hjärtat. Vi tog beslutet att resa till Sverige och stanna här under hösten, möjligtvis sälja huset om det var möjligt och hitta ett hus att renovera…drömmen.

3: Huset såldes. Vart ska vi bo? Inte en blekaste. Ena dagen renoverar vi ett hus i tanken i Nacka. Dagen efter bygger vi nytt på en tomt ute på Värmdö. Tredje dagen är vi söderhipsters och käkar alla våra måltider på Urban Deli. Fjärde dagen köper vi en Herrgård i Nyköping. Ingen dag vilar vi.

4: Spanien är fortfarande aktuellt.

Igår var vi på en visning av en lägenhet. SÅ fin. Idag ska vi på visning av ett hus som är SÅ hemskt. Jag tror vi måste servera fernet till middagen ikväll?

Time will tell.

Inlägg skapade 1034

2 svar på “Lägenhet och husvisning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka upp