Dagarna…

Rusar iväg…på ett helt fantastiskt sätt. Mina vänner här nere har styrt upp mina dagar, eller mest kvällar, på ett magiskt sätt. Skulle jag likna det med något så skulle jag likna det med en möhippa. Veckan startade med padelturnering som jag nämnde tidigare. Vad jag inte nämnde var att jag vann turneringen, sånt är ju alltid kul. Sen att mina möhippekompisar i efterhand informerade mig om att dom lagt sig för att skapa en go feeling hos mig så jag och familjen ska skynda oss tillbaka. Naturligtvis tror jag inte på dem och anser mig själv som en värdig vinnare ändå!

Dagarna efter har vart fulla med träning möten och luncher. Och igår var vi ett gäng vänner som möttes upp på Breath och därefter till Bo Banus där Jenny Velvet och hennes man Rob från gamla klassikerduon Rob’n Raz spelar under middagen. Tänk er en finlandsfärja, men ta bort allt det negativa och behåll bara feelingen av att man är bortkopplas från riktiga livet ett tag. SÅ kändes det att sitta på Bo Banus och lyssna på Rob när han spelar den mest magiska musiken och när Jenny går omkring och sjunger och showar. Helt fantastiskt. Man dansar vid bordet, maten är gudomlig och feststämningen är på topp. Dvs tills att polisen kom och dödade allt.

Men innan polisen kom så hann vi dansa och jag hann fylla år! Hur fantastiskt är inte det? När musiken helt plötsligt växlas om till Stevie Wonders Happy Birthday, personalen kommer in med eldfacklor och en bricka med shots och man undrar ”men Gu så kul, vem fyller år?” och det visar sig att möhippestämningen fortsätter eftersom det överraskande nog var jag som fyllde år, vilket såklart är konstigt eftersom jag fyller år i mars. Bara att spela med och se glad ut när fotografer kom fram för att fotografera mig så dom sen i sin tur kunde publicera detta på sina sociala kanaler.

Hela dagen har vart så. Folk har hört av sig och sagt grattis, grattishälsningar på Instagram och filmer som jag ligger taggade i på Facebook och instagram. Fantastiskt att få fylla år fler gånger än en gång per år så länge man inte åldras.

Lunchen idag var på Nosso Beachclub i Marbella East. Hade jag 50 miljoner skulle jag köpa stället, starta en lokal skola (på klubben) och bar vara där 100% av resten av mitt liv typ. Så fantastiskt!

I morgon är det nästa sista morgonen för den här gången som jag vaknar upp till detta. Kan vara så att jag kanske inte heller reflekterar över den på lördag morgon pga kvällen som är i morgon. Kommer med största sannolikhet bli en toppenkväll. Kanske någon som fyller år? Vi får se.

Godnatt ❤️

Inlägg skapade 1034

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka upp