Sammanfattning söndag i bilder.

Alltså. Känslan att kliva av i Spanien och känna sig som hemma var en fantastisk känsla. Allt så naturligt och självklart. Älskar ju Sverige också men känner att just nu så känns Spanien mer som hemma är Sverige, också en känsla fast mer märkligt. Min vän Veronica har styrt hela veckan som idag började med lunch i monda med ytterligare en familj jag saknar massor. Därefter padelturnering och häng därefter. I morgon är det bootcamp på stranden på morgonen. Jag är rädd för att jag kanske kommer att dö, men så värt det i så fall.

Dagen i bilder. Mest fantastiska Castillo de Monda.

Inlägg skapade 1034

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka upp