Mamma är här!

Fantastiskt det där ändå, att hur gammal man än blir så är man alltid ett barn till någon. Jag själv förvandlas till en femtonåring inombords när jag träffar mamma. Alltså inte så att jag står och tjuvröker och bär extremt urringade tröjor och ser menlöst på folk som tilltalar mig. Utan jag får liksom behovet att för en gångs skull bli omhändertagen och totalt älskad oavsett.

Idag tog jag en halvdag ledig. Länge sen jag inte tänkte på jobb även om jag inte varje dag maxar nio timmars arbetsplats med tillhörande fikapaus i vår lägenhet i Spanien. Tvingade mannen att skjutsa in oss halvvägs till Marbella stad, och där gick jag och mamsen sen i lugn takt in till Gamla stan och satte oss traditionsenligt på apelsintorget. Ja, alltså vi har gjort det en gång tidigare tillsammans, men tänker att det ska bli fler gånger på detta otroligt vackra och lika otroligt turistiga torg i hjärtat av Gamla stan i Marbella. Då blir det en tradition!

Vinlunch. Min mamma. En mangosalsa. En man med en cello som spelade allt från Game OF Thrones ledmotiv till en rapp spansk, vad jag tror, schlagerdänga, förgyllde denna dag.

Nu har mamsen hoppat i säng. Jag sitter på terrassen och väntar på att månen ska gå upp (lång historia varför) mannen ligger i soffan och kollar dubbad Sagan om ringen på Spanska. Inte lina effektfullt när Gollum väser ”Mi tesoro” på spanska om den svekfulla ringen hela sagan handlar om.

Om två timmar kommer vänner. Vi ska hålla oss vakna. We shall not pass out!

Puss

Inlägg skapade 1034

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka upp